Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Earlscliffe Scholarship Competition – burse în Anglia pentru elevi!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Earlscliffe Scholarship Competition – burse în Anglia pentru elevi!
Articole asemănătoare

Mirunette Education lansează o nouă ediție a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition! Premiile: cel puțin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Concursul se adresează exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia, la un liceu privat cu rezultate excepționale, beneficiind de o bursă de studiu!

Vor fi oferite (cel putin) 3 burse, însemnând că dacă există mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat! Bursele sunt parțiale, iar cea mai mare bursă este de 50% din taxele de școlarizare! La discreția directorului colegiului vor fi oferite și burse parțiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College.

Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe site-ul organizatorului, Mirunette Education.

  1. Cine poate participa la concursul de burse?Toți elevii care sunt în prezent înclasa a IX-a sau a X-a și care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate!
  2. Cum se desfășoară concursul de burse?Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză și matematică (16 Martie 2019) și interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din București.
  3. Premiile?Cel puțin 3 burse academice parțiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Câștigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% și 50%.
  4. Cum se fac înscrierile la concursul de burse?Prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului.

Termen-limita pentru înscrieri: 14 Martie 2019!

 Mai multe informații despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obține la numărul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031