Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Deveniți Moș Crăciun pentru un copil cu autism!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Deveniți Moș Crăciun pentru un copil cu autism!
Articole asemănătoare

Pentru al doilea an consecutiv, Asociația Invătăm cu Pictograme organizează evenimentul caritabil de Crăciun, alături de copiii cu autism, sâmbătă, 10 decembrie, intre orele 10-14:00 la Iulius Mall Timisoara-zona demisol.
În acest an, asociația dorește să contribuie un pic mai mult la cadourile copiilor cu autism și s-ar bucura tare mult să găsească printre voi, oameni generoși care să devină, pentru o zi Moș Crăciun pentru un copil cu autism.

Din asociație fac parte în prezent 16 copii cu autism, cu vârste cuprinse între 3 si 14 ani. Ei i-au scris o listă Moșului cu ceea ce și-ar dori și vă invită să o citiți și să vă alegeți un cadou pe care ați dori să-l faceți unui copil cu autism din asociație. Rugămintea lor este ca acel cadou sa fie nou, cumpărat special pentru acel copil și să fie adus la sediul din Timisoara. Informațiiile pe mail la invatamcupictograme@gmail.com. In cazul in care nu aveți timpul necesar pentru a alege un cadou, puteți face o mică donație în contul asociației (RO30BRDE360SV88601853600), cu mențiunea: Cadou de Crăciun iar ei se vor ocupa de achiziționarea cadourilor:

 Evenimentul De Crăciun alături de copiii cu autism are o dublă semnificație. Pe de o parte, este un eveniment de strângere de fonduri, în vederea continuării programelor educative ale asociației; Pe de altă parte, reprezintă un foarte bun mijloc de conștientizare a problematicii autismului, aducând laolaltă deopotrivă familii de copii cu autism cu familii cu copii tipici.

În cadrul evenimentului, se organizează și o tombolă caritabila. Cei care doresc să achiziționeze bilete la tombolă caritabila, o pot face până la oră 13. Prețul unui bilet este de 20 de lei. La oră 13:15 va avea loc extragerea biletelor câștigatoare. Printre premiile oferite în cadrul tombolei, se numără: • 2 vouchere la Pizzeria Al Piano Dumbrăvița • 5 vouchere pentru sesiuni de masaj sau reflexoterapie • un coș cu produse de Crăciun • 10 huse pentru Ipod6 • vouchere la Noodle Pack (Food Court Iulius Mall) • diverse produse de patiserie.

Asociația desfășoară programe educative, recreative, de informare și conștientizare precum și evenimente caritabile pentru copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist. În cei doi ani de activitate, asociația a avut multe apariții în presă, a participat la diferite cursuri sau conferințe relaționate cu domeniul tulburării de spectru autist, a organizat workshopuri pentru părinți sau specialiști precum și campanii de conștientizare, a oferit copiilor cu autism programe educative și recreative și pe parcursul vacantelor școlare, grupuri de joc și socializare, ateliere de creație, petreceri tematice sau aniversarea zilelor de naștere.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Toate știrile

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!   0

Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile și în conformitate cu deciziile luate de comitetele pentru situații de urgență, cursurile școlare din 59 de unități de învățământ preuniversitar din județele Maramureș (56), Cluj [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031