Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Desfășurare de forțe din partea reprezentanților elevilor la Buzău

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Desfășurare de forțe din partea reprezentanților elevilor la Buzău

Astăzi, 10 Iulie, ora 14:00 la Colegiul Național “B.P. Hasdeu” din Buzău a început Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Național al Elevilor. Evenimentul este organizat de către CJE Buzău cu sprijinul ISJ Buzău și a comunității locale: Primăria Municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău și alți sponsori și parteneri. Întrunirea va găzdui peste 70 de participanți pe perioada celor 4 zile.

La deschiderea oficială vor participa alături de reprezentanții elevilor din România invitați din partea Consiliului Județean Buzău, Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Primăria municipiului Buzău, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Institutul de Științe ale Educației și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Pe durata acestor zile, alături de membrii Adunării Generale CNE, membrii Biroului Executiv, membrii Biroului de Presă şi profesorii însoțitori, vor mai participa la evenimentele Adunării Generale și numeroși reprezentanți ai  Administrației Prezidențiale, Ministerul Educației și Cercertării Științifice, Institutul de Științe ale Educației, academicianul Solomon Marcus,  Autoritatea Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, Salvaţii Copiii, World Vision Romania, Consiliul Tineretului din România, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România și alți parteneri.

În data de 13 iulie va avea loc o dezbatere publică la Colegiul Național “B.P. Hașdeu”, la ora 10. Se va prezenta raportul privind situația sistemului de învățământ  din perspectiva reprezentanților elevilor care va fi dezbătut cu invitații prezenți la eveniment.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31