Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Desenul unui băiețel din România, transformat în jucărie la Ikea

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Desenul unui băiețel din România, transformat în  jucărie la Ikea

Copiii din întreagă lume au fost provocați anul trecut de către firma IKEA la un exercițiu de imaginație. Cei mici au fost invitați să creeze personaje pentru “Campania Jucăriilor de Plus pentru Educație” de anul acesta. Ei au desenat personaje fantastice iar juriul a ales zece câștigători cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.  Desenele câștigătoare au fost realizate de copii din Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Olanda, Croația, Cipru, Taiwan și… România! Liliacul vesel realizat de micuțul Albert este unul dintre cele zece desene câștigătoare ale competiției. Printre cele zece creații se mai află un tigru-omidă, un sconcs cu numele de Stinky, dinozauri fioroși și o pată albastră cu un singur ochi. Cele zece desene (amuzante, creative și pline de imaginație) vor fi transformate de designerii IKEA într-o colecție limitată de jucării de plus, vândută începând din noiembrie 2015 în magazinele companiei din toată lumea. taiwan_6 ani

 
 “Am ales 10 creații câștigatoare dintre mii de desene realizate cu bucurie de către copii. Desenele finale sunt figuri fantastice, unice, care demonstrează că orice este posibil în imaginația copiilor. Jucăriile de plus vor fi produse amuzante, simpatice și surprinzătoare, pline de personalitate. Noi am ajuns să îndrăgim aceste personaje și sunt sigură că ele vor fi foarte populare și printre clienți”, au declarat oficialii de la IKEA.
   
Competiția de desen s-a desfășurat în magazinul IKEA din București, special pentru membrii “IKEA Family”, între 10 și 23 noiembrie 2014. Creațiile copiilor au fost afișate pe site-ul IKEA România, unde vizitatorii au votat cele mai apreciate 50 de desene. Dintre acestea, un juriu format din reprezentanți IKEA România a selectat 20 de desene pentru a le trimite în Suedia. O echipă globală a ales cele 10 personaje care vor deveni jucării de plus.

marea_britanie_7 ani. jpg

 
Pentru fiecare jucărie de plus cumpărată în perioadă noiembrie 2015 – ianuarie 2016, IKEA Foundation va dona un euro pentru educația copiilor către UNICEF și Salvați Copiii. Donația va fi folosită pentru a sprijini școlile din Asia, Africa și Europa de Est să devină mai sigure și mai bine echipate, cu profesori instruiți pentru toți copiii, fețe sau băieți, inclusiv copiii din minorități etnice și copiii cu nevoi speciale.
 
 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31