Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Debut poetic la 17 ani: Teodora Șchiopu

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Debut poetic la 17 ani: Teodora Șchiopu
Articole asemănătoare

O elevă a Colegiului Național Bănățean lansează prima sa carte, un volum de versuri intitulat Pânză cu liniște de har. Cartea e apătură la Editura Partoș în cadrul proiectului Excelența Volutarte Pentru Carte, iar lansarea va avea loc marţi, 28 mai 2019, de la ora 18,oo la Librăria Esotera din Timișoara.

Evenimentul va fi moderat de regizortul Cosmin Pleșa, care îi are ca invitați pe actorii Constantin Dinulescu și Carmen Ionescu, ambii de la  Teatrul Național “I. L. Caragiale” București. Aceștia vor recita din versurile liceenei, iar un moment muzical va fi susținut de compozitorul și poetul Adrian Mardan.

”Teodora comprimă în acest volum stări, energii, pasiuni, adâncimi și înălțări tulburătoare dar care nu sperie și nici nu întristează. Dimpotrivă: așează un gând senin și curat că Harul este acel Ceva ce numai în Dar îl poți primi… În acest caier al unei pânze imaginate, din care izvorăște tainic cuvântul Teodorei, liniștea harului se preface-n mângîiere și ne oferă nouă tuturor și toate, acea tandră atingere a înțelegerii dintru.. Cu o năucitoare profunzime, Teodora ne poartă, lin și suav, într-un dialog celest cu Timpul, cu sinele, cu Mama, cu Tatăl, cu Sora, dar se înfige adânc și în concepte sublime, cum ar fi Adam și Eva, Natura, Luna”, spune Cosmin Pleșa.

Text de Maria Peia

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Zilele Lacului Surduc 2019: concert Subcarpați și ridicări cu balonul

Zilele Lacului Surduc 2019: concert Subcarpați și ridicări cu balonul   0

În perioada 22-23 iunie, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș alături de Primăria Comunei Fardea, prin sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează Zilele Lacului Surduc 2019. Accesul pentru public [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
« mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930