Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

De ce nu are Hello Kitty gură?

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
De ce nu are Hello Kitty gură?

Știați că anul acesta Hello Kitty a împlinit 40 de ani

Hello Kitty (o pisicuța veselă, pozitivă, rotundă, simpatică) este un personaj fictiv (care nu există în realitate) produs de compania  japoneză Sanrio. Primul produs cu imaginea Hello Kity a fost o poșetă din vinil. Personajul fost introdus în Japonia în 1974 și în Statele Unite în 1976 și face parte din cultură populară japoneză.

Hello Kitty 
La început acest personaj a fost gândit pentru copii și adolescenți, dar apoi a devenit popular și în rândul adulților. Astfel, el se regăsește pe produse de papetărie, haine, genți, bijuterii și este și temă centrală a unor parcuri de distracții de genul Disnayland, numite însă  Harmonyland. În Taiwan există un restaurant specializat în dulciuri, care o are pe Kitty ca temă centrală. În aceeași țară există chiar și o maternitate Hello Kitty, unde așternuturile de pe pat și hainele infirmierelor au imaginea faimoasei pisici.

Hello Kitty are o familie numeroasă și o soră geamănă pe nume Mimmy, care este foarte rușinoasă și timdă. Cum faceți deosebirea dinter surorile gemene? Foarte simplu! Kitty poartă o fontiță roșie (sau o floare) pe urechea dreaptă iar Mimmy una galbenă pe urechea stângă! Prăjitura favorită a pisicuței Kitty este cea cu mere iar la școală materiile preferate sunt engleza, muzica și arta. Hello Kitty a fost realizat în mod deliberat fără gură, pentru că fiecare persoană să fie însoțită de acest personaj, în funcție de starea de spirit. 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031