Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Cupa Minardo la handbal

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Cupa Minardo la handbal

Tot mai puţini copii din România fac sport. Doar 2% dintre ei sunt înscrişi în cluburi sau şcoli sportive, în timp ce în ţări precum Suedia, Norvegia sau Finlanda procentul copiilor care fac sport în mod constant ajunge şi până la 80%. Mulţi copii au probleme de sănătate din cauza lipsei de mişcare, iar numărul cazurilor de obezitate în rândul acestora a crescut alarmant în ultimii ani. Tentaţiile de genul calculatorului şi televizorului fiind mari, sportul iasă deseori  de pe lista priorităţilor, fără să conştientizăm cât de importantă este mişcarea pentru corp şi pentru minte.
Sportul înseamna şi distractie. De asta veţi avea parte dacă vă inscrieţi la Turneul de Handbal Juniori Minardo organizat de Asociaţia pentru Formare Bucureşti pe 25 ianuarie 2014  la Arena Centrului Sportiv Apollo din Bucureşti (bd. Energeticienilor nr. 5), între orele 9:00 – 19:00.
Organizatorul îşi propune ca acest eveniment să devină unul de tradiţie, organizat anual în România, având drept obiective promovarea handbalului la noi în ţară, asigurarea unor condiţii alternative de antrenament şi pregătire pentru cluburi is creşterea spiritului competiţional şi de fair-play. În plus, handbalul dezvolta gândirea şi atenţia.
Nu uitaţi: important este să participaţi şi să vă simţiţi bine, nu neapărat să câştigaţi!
Pentru informaţii contactaţi Şcoala Copiilor Minardo la: office@scoalacopiilor.ro

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Copacul cu fapte bune revine la Timișoara

Copacul cu fapte bune revine la Timișoara   0

Copacul cu fapte bune revine la Timișoara. Timișorenii sunt așteptați sâmbătă să facă donații. ”Dragi Timișoreni, sâmbătă 20 aprilie 2019 vă așteptăm în Parcul Rozelor în intervalul orar 10:00-12:00 cu rechizite, [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930