Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Cum e să fii adult și să mergi la serviciu? Creați și câstigați!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Cum e să fii adult și să mergi la serviciu? Creați și câstigați!
Articole asemănătoare

Concurs pentru cei mari și cei mcii! Iti urmărești părintii plecând la serviciu? Incerci să iți imaginezi ce vei fi când vei crește, unde vei lucra, ce colegi vei avea? Scrie o compunere și câștigă un premiu!

Există o legătură între cei care se trezesc la ora cinci dimineața să facă naveta spre singura întreprindere din regiune și cei care lucrează în birouri luminoase cu pereți de sticlă. Legătura este vulnerabilitatea la capriciile pieței și ale superiorilor. Nimeni nu trebuie să accepte salarii jenabile, ore suplimentare neplătite, sarcini care nu-s in fișa postului, clauze abuzive și tot așa.

« Serviciul de scrieri » se adresează celor care scriu cu plăcere, fie că urmăresc sau nu o carieră în jurnalism. Articolele bine documentate pe tema muncii ar putea fi un bun început pentru ca fiecare dintre noi, indiferent de ce munceste, să ajungă să fie apreciat și respectat cum se cuvine. Scrie un articol despre problemele angajaților din România si poti castiga unul dintre premiile Servici’ ușor:

Premiul 1 – 500 euro (minus taxe)

Premiul 2 – 300 euro (minus taxe)

3 Mențiuni a câte 100 euro (minus taxe)

+ publicarea articolelor castigatoare intr-o publicatie cu notorietate. 

Înscrierea în concurs: Articolul trebuie sa fie de maxim 30.000 de caractere, trebuie să fie pe tema problemelor pe care angajații din România (orice domeniu) le întâmpină la locul de muncă și trebuie trimis pe adresa concurs@serviciusor.ro pana la data de 15 mai 2017, cu mențiunea “SERVICIUL DE SCRIERI”. Nu exista limită pentru numărul de materiale per participant înscrise în concurs; puteți candida cu un număr nelimitat de materiale. Înainte de a te angaja în concurs, citește REGULAMENTUL pe www.serviciusor.ro.

Organizator: Acest concurs face parte din campania Servici’ ușor, o campanie de încurajare la sindicalizare și de reglementare a anumitor probleme complexe din domeniul muncii. Campania este realizată de Asociația Conect în parteneriat cu Solidar Suisse, CNS Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia, Federația Sindicatelor din Comerț și Federația Sindicatelor din Construcții de Mașini „Înfrățirea”, în cadrul proiectului „Abordarea provocărilor generate de noua legislaţie a muncii şi a dialogului social în România”, prin intermediul Programului de Cooperare Elvețiano-Român. Conceptul campaniei a fost realizat cu în colaborare cu Agentia Creionetica.

 PROIECT CO-FINANȚAT PRINTR-UN GRANT DIN PARTEA ELVEȚIEI, PRIN INTERMEDIUL CONTRIBUȚIEI ELVEȚIENE PENTRU UNIUNEA EUROPEANA EXTINSA.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Azi în România

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie   0

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031