Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Copilărie prin artă în aer liber, pentru cei mici și cei mari – AccesArt

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Copilărie prin artă în aer liber, pentru cei mici și cei mari – AccesArt

Artă pentru cei mici și cei mari. Pentru că arta nu are vârste și pentru că la AccesArt regulile (dacă e într-adevăr nevoie de reguli….) se fac pe loc. Iar dacă nu exista reguli rezultatul este neașteptat de frumos și pur.

accesartAccesart

Astăzi este ultima zi din cea de-a opta ediție a FestivaluluI AccesArt, eveniment care apropie arta și artiștii de timișoreni. Timp de trei zile, de vineri până duminică, în Parcul Botanic din Timișoara se întâmplă minuni, arta e scoasă în parc, iar accesul la toate activitățile din cadrul Festivalului AccesArt este gratuit. Peste 150 de artiști din Timișoara, Cluj, Brașov și București susțin activități în cadrul celei de-a VIII-a ediții AccesArt. Peste 60 de ateliere și workshop-uri de creație artistică, 19 instalații, performance-uri și expoziții,9 concerte ale unor trupe și artiști din zona alternativ, experimental, electronic și jazz (Armies, BAB, Sonatic, Soulheads, Waka -X, Brum, PaperJam, Tzuc & Petzi (aka Petra Acker şi Tzuc) și NOPAME), asta vă așteaptă în parc.

Momentul de vârf al evenimentului a fost ieri, sâmbătă, către ora 15,00, când o grupă de luptători mascați de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timișoara, cu cagule și echipament de intervenție complet, au descins în parcul Botanic. Nu au venit ca să intervină în vreun conflict, ci ca să copilăreasca, să creeze, să se simtă bine. Pentru o oră au lăsat duritatea departe ca să redevină copii creativi, participând la un atelier de colaj.

Jandarmjandarm 2Acces art Acces Art 3

Festivalul AccesArt ediția a VIII-a este organizat de Fundația Rubin cu sprijinul Primăriei Municipiului și al Consiliului Local Timișoara.

1 Comentariu

  1. aylin 21:20, Jun 07, 2015

    Tare mi-ar fi placut sa fiu acolo as fi facuto pe Demi Lovado cu ochi lui Jenifer Lopez si nasul lui Biber si parul lui Ariana Grande

    Replică la acest comentariu

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031