Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

„Copil în Europa” – Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineri, la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
„Copil în Europa” – Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineri, la Timișoara

Cu o largă experientă în domeniul activităților cu și pentru copii sau tineri, Asociația Culturală „Pentagon”, reprezentată de actrița Ana-Maria Pandele Andone, inițiatoarea si coordonatoarea evenimentului, cu sprijinul Consiliului Judetean Timiș, al Inspectoratului Școlar Judetean Timiș si nu în ultimul rând al partenerilor si al sponsorilor, organizează în perioada 21 – 30 Iunie 2016 Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineri „Copil în Europa”, ediția a VIII-a.

Manifestarea își propune la această a noua ediție să adune sub auspiciile Thaliei elevii din Timișoara și nu numai, într-un festival-concurs de teatru, care va cuprinde deopotrivă atat spectacole, one-man-showri, cat și ateliere deosebite, specifice artelor scenice, teatrale si plastice. Această întâlnire a trupelor de teatru si a personalitaților prezente, se dorește a fi o evaluare a fenomenului teatral în rândurile tineretului școlar și totodată a interesului spre această activitate; o reuniune a iubitorilor Thaliei sub reflectoarele timisorene, ce urmărește dezvoltarea personalității creative, a expresivitătii afective, a cultivării sentimentului de prietenie și conlucrare, înțelegerea condiției umane, realizarea unor schimburi de idei, concepte despre mișcarea teatrală națională, sau alte forme de exprimare artistică în rândul tineretului.

Totodată, prin atelierele de creație propuse și prin spectacolele invitate în afara concursului, copiilor prezenți li se deschid orizonturi largi, făcându-i să înțeleagă mai bine fenomenul artistic în general.

Detalii la telefon 0740 151 623 sau progarmul detaliat aici http://www.ac-pentagon.ro/index.php/festivalul-de-teatru-copil-in-europa-3/43-afise/copil-in-europa/xi/168-program-copil-in-europa-i

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Toate știrile

Cititul și realitatea augmentată la un loc, o experiență în premieră pentru vizitatorii Târgului Gaudeamus

Cititul și realitatea augmentată la un loc, o experiență în premieră pentru vizitatorii Târgului Gaudeamus   0

Laboratorul de Imaginar va fi prezent în cadrul celei de-a 25-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus. Dezvoltată de scenograful Adrian Damian și BRD - Groupe Société Générale, instalația propune o [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

November 2018
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930