Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

„Copil în Europa” – festivalul de teatru care provoaca emoții mari pentru cei mici!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
„Copil în Europa” – festivalul de teatru care provoaca emoții mari pentru cei mici!
Articole asemănătoare

Cea de a X-a ediție a festivalului „Copil în Europa” va avea loc în perioada 3 – 12 octombrie 2017, la Casa Tineretului din Timișoara (FITT), în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timis, precum și în alte locații din oraș. Festivalul reunește nume sonore la nivel național și internațional, fiind invitați să joace spectacole în festival sau să țină workshop-uri pentru participanți: Florin Piersic Jr., Konstantin Keidel, Tibor Cari, Victor Bucur, Mădălina Ghițescu Petre, Dragoș Muscalu, Loreta Neculai, Claudiu Pușcău, Imi și Iain de la Școala de circ, Petre Ancuța, Florin Călbăjos din proiectul 9G la TNB și alții.

        Cu ajutorul partenerilor culturali, festivalul include următoarele spectacolele invitate:

-  „O mie de motive”- va avea loc în 12 octombrie de la ora 19.00 în Sala multifuncționala a CJT, aducându-l alături de noi pe actorul Florin Piersic Jr. Un spectacol despre cât suntem dispuși să facem pentru cei pe care îi iubim, de la Teatrul Point București.

  – „ActOrchestra- va avea loc în 3 octombrie la ora 19.00 pe scena Casei Tineretului, un spectacol de la Teatrul Național București cu: Petre Ancuța, Florin Călbăjos și Emilian Mârnea. Cei trei actori-interpreți au muzică live, au pantomimă, au bătălii de replici  și dau dovadă de o energie inepuizabilă.

“Leul Ra”- în data de 8 octombrie ora 19.00 la Casa Tineretului, un muzical de exceptie de la Teatrul “Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, avandu-i in echipa de realizare pe regizorul Cezar Ghioca, coregrafia Atilla Bordas, iar muzica originală este compusă de Marius Popa, orchestrația Gabriel Pindici si Marius Popa, spectacolul având soliști deosebiți ca interpreți ai pariturilor din spectacol.

- “Huooooo!!!”- în 4 octombrie la ora 19.00 în amfiteatrul din Piața Sfântul Gheorghe, o tragicomedie politică, socială și umană, cu Marian Pîrvulescu si Christine Cizmaș de la Auăleu din Timișoara.

- “Just Push Play”- în data de 5 octombrie ora 19.00 la Club Reflektor Venue, un spectacol de improvizație creat cu și pentru spectatorii prezenți, cu Dragoș Muscalu, Robert Pavicsits, Andrei Teleleu,la pian Vlad Pasencu

       Intrarea este liberă la toate spectacolele și activitățile festivalului, pe bază de rezervare on-line, aici: 

  • https://script.google.com/macros/s/AKfycbyKvOACgUBgBwp-RflJetI-uvf0U6ane6L3fwXF5vlcfEaUrkI/exec

       Pe langă spectacolele invitate, vor mai fi patru zile de spectacole în concurs pentru trupele de liceu (7, 10 și 11 octombrie), o zi pentru gimnaziu și monolog (9 octombrie), susținute pe scena Casei Tineretului.

       În afara spectacolelor, vor fi și o serie de workshop-uri de dezvoltare a abilitatilor elevilor-actori, axate ediția aceasta, pe importanța îmbunătățirii calitații vocii: improvizație muzicală, voce, film muzical, canto, dar și actorie, improvizație, circ și jonglerie, creativitate, etc.

       Juriul festivalului va fi format din actorii Ana Maria Cojocaru, Doru Maniu, Ana Maria Pandele Andone, Jasmina Mitrici, alături de regizorul Ștefan Darida.

       Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Pentagon” și este cofinanțat de Consiliului Județean Timiș si de Primăria Municipiului Timișoara, având ca parteneri Fundația Județeană pentru Tineret, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timisoara și alții.

        Mai multe informații despre program, activități și parteneri, pe site-ul

http://www.ac-pentagon.ro/index.php/festivalul-de-teatru-copil-in-europa-3/222-festivalul-de-teatru-pentru-copii-si-tineret-copil-in-europa-10

precum si pe facebook https://www.facebook.com/events/267774483713183/

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Azi în România

Ministerul Educației Naționale: dezbateri regionale cu profesori,  elevi, părinți

Ministerul Educației Naționale: dezbateri regionale cu profesori, elevi, părinți   0

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, continuă seria dezbaterilor regionale privind proiectele și programele lansate de Ministerul Educației Naționale, după următorul program: Constanța (19 ianuarie), Târgu Jiu (22 ianuarie), Bacău [...]

Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031