Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Copiii ”revoluționari” vor fi răsfățați

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Copiii ”revoluționari” vor fi răsfățați
Articole asemănătoare

La Muzeul Satului din Timișoara, pe 1 iunie copiilor li se pregătește o experiență pe care n-o vor uita prea curând.

Ziua care dă start verii este recunoscută ca Ziua Copilului în mai multe țări din lume, inclusiv în Balcani. Așadar, la Revolution Festival sunt așteptați toți tinerii. Intrarea pentru copiii sub 12 ani e liberă! Iar ca o ofertă super specială, un părinte sau tutore care vine cu cinci copii va intra și el gratis.

””Creierașii” se vor putea juca cele mai frumoase jocuri. Vă invităm să aduceți jocuri de masă, cărți și alte concursuri fair-play care le va acapara atenția. Pentru cei ”supersonici”, vom avea cele mai distractive sporturi. Acesția își vor epuiza energia la frisbee (cu cei de la Azvârlirea), în timp ce Awana îi invită la bowling, jonglat, dans, sau chiar la o cursă în saci. Abordarea noastră asupra învățatului este prin a face. Le vom da liber creativității tactile prin modelatul de baloane cu Minnie Mouse, precum și la atelierul de DJ-ing, cu Helix și Minescu. Își vor murdării mâinile la atelierul de pictură facială cu Ramona; se vor aranja la o tură de make-up cu efecte speciale cu Anca Basarab; vor face yoga cu Mirela Giles; și, la urmă, se vor relaxa bine la atelierul de masaj cu Kiku.

La locul de joacă, un magician îi va uimi și amuza. Iar acrobații îi vor învăța cum să stăpânească trapezul sau să-și întindă trupurile până la cer, prin cățărarea pe fâșii de mătase suspendate. În tot acest timp, animatorii vor fi avea grijă ca toată lumea să fie în siguranță și să se simtă bine. De asemenea, știm că dezvoltarea sănătoasă a copilului are rădăcinile în o nutriție adecvată. Așadar, îndemnăm părinții să găsească cele mai hrănitoare și bogate-n vitamine mâncăruri la food court”, transmit organizatorii festivalului.

R:EVOL:UTION Festival va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții.

Bilete pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus. La poartă, un bilet zilnic va costa 129 lei. Acestea pot fi găsite pe eventim.roiabilet.ro și bilete.ro.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031