Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Copiii învață despre arta contemporană la Art Encounters

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Copiii învață despre arta contemporană la Art Encounters
Articole asemănătoare

Bienala Art Encounters, cel mai important eveniment de artă contemporană din România, eveniment care are loc în această perioadă la Timișoara, aduce un program special destinat familiilor cu copii. În week-end-urile următoare vor avea loc tururi ghidate și discuții urmare de activități creative, menite să îi apropie pe copii de ceea ce reprezintă arta contemporană.

img-5665 Primul astfel de eveniment, Arta ca punct de întâlnire I – Cuvintele și arta, e programat sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 10,30, la Muzeul de Artă din Timișoara. Discuțiile inițiale despre lucrările expuse, cu întrebări și răspunsuri atât pentru cei mari cât și cei mici, sunt urmate de activități creative cu scopul de aplicare a unor concepte dobândite și a colaborării diverșilor membri ai familiei pentru realizarea unei “lucrări de artă”.

Același program va fi reluat și în week-end-urile următoare, de la aceeași oră.  Pe  14 octombrie la Muzeul de Transport Public “Corneliu Miklosi” are loc a doua sesiune deidicată familiilor, Arta ca punct de întâlnire I. Cuvintele și arta. Ziua următoare, în același loc are loc programul Arta ca punct de întâlnire II. Formele și arta.

Peste o săptămână, sâmbătă, 21 octombrie, la Hale Timco se discută din nou despre Cuvinte și arta, iar duminică, 22 octombrie, în același loc, se parcurge programul Formele și Arta. Sâmbătă, 28 și duminică 29 octombrie, se continuă aceeași temă la Muzeul de Artă, iar peste o săptămână, sâmbătă și duminică, activitățile au loc la Halele Timco.

img-5668 Pentru participare este necesară înscrierea aici. Informații se pot obține și telefonic, de la Oana Romocea, la numărul 0799.836.051, sau prin email: education@artencounters.ro. Până pe 5 noiembrie Timișoara e capitala artei contemporane. Sunt în total 13 spații expoziționale care vor găzdui concomitent peste 300 de lucrări create de cei 150 de artiști.

Fotografii: Adrian Pîclișan

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930