Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Concurs Școala Micile Vedete! Câștigă o invitaţie la premiera „Detectivel la apă”

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Concurs Școala Micile Vedete! Câștigă o invitaţie la premiera „Detectivel la apă”

Detectivii de la Școala Vedetelor revin pe marile ecrane!  

Filmul de scurtmetraj pentru copii „Detectivel la apă”, realizat de Școala Micile Vedete, va fi lansat în data de 23 Aprilie, în cadrul celei de-a X-a ediții a Premierei filmelor pentru copii. Evenimentul va avea loc la Cinematograful Movieplex din Plaza România, în fața a peste 350 de spectatori. O poveste misterioasă și plină de suspans.

Detectivel, un as al înotului şi o minte cercetătoare, simte că ceva stă în calea prieteniei sale cu Andrei. Să fie noile preocupări ale lui Andrei? Prezenţa tot mai frecventă a diafanei Codruţa în viaţa lor? Detectivel dispare… Deşi bănuieşte că este vorba de o farsă jucată de Detectivel din răzbunare, Andrei porneşte împreună cu Codruţa în misiunea contra cronometru de salvare, pentru a-şi găsi prietenul şi a-l aduce la timp pentru la concursul de înot. Datorită devotamentului şi a priceperii sale, Andrei îşi găseşte de-a dreptul vitejeşte prietenul şi îl aduce, la timp, acolo unde îi este locul.

concurs2

Dacă știți să răspundeți la următoarea întrebare aveți șanse să participați la premieră alături de vedetele filmului: la ce concurs urmează sa participe Detectivel?

Trimiteți răspunsul (împreună cu numele și vârsta) pana pe data de 15 aprilie pe adresa stiri@stiripentrucopii.com  sau pe pagina noastră de Facebook :

https://www.facebook.com/home.php

Pe 16 aprilie vom publica câștigătorul, în urma tragerii la sorti. Concursul se adresează copiilor din București cu vârsta intre 5 și 12 ani, iar premiul consta într-o invitație pentru doua persoane (copil și adult) la premiera din 23 aprilie. Invitația este oferita de Școala Micile Vedete.

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Azi în România

Cititul și realitatea augmentată la un loc, o experiență în premieră pentru vizitatorii Târgului Gaudeamus

Cititul și realitatea augmentată la un loc, o experiență în premieră pentru vizitatorii Târgului Gaudeamus   0

Laboratorul de Imaginar va fi prezent în cadrul celei de-a 25-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus. Dezvoltată de scenograful Adrian Damian și BRD - Groupe Société Générale, instalația propune o [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

November 2018
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930