Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Cercetașii îi învață pe timișoreni cum să facă față furtunilor

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Cercetașii îi învață pe timișoreni cum să facă față furtunilor
Articole asemănătoare

Furtuna din 17 septembrie a cam luat pes us acoperișurile din Banat, iar voi sigur ați văzut la știri. Știți oare ce e de făcut în timpul unei furtuni?

Afis_InformatiiUtile

Cercetașii din Centrul Local Licos Timișoara invită comunitatea, la o serie de ateliere ce vor avea loc în Parcul Copiilor menite să ofere informații despre pericolele ce pot apărea în caz de furtună și despre măsurile de siguranță recomandate în astfel de situații. Evenimentul face parte din campania de conștientizare a pericolelor și măsurilor de siguranță necesare pe timp de furtună, COD ROȘU.

Primul eveniment a avut loc sâmbătă, în Parcul Copiilor din Timișoara. Dacă nu ați ajuns cu părinții aici, nu e așa grav, vor urma alte întâlniri.  Vor urma alte 2 evenimente pe data de 19 noiembrie într-un centru comercial iar celalalt pe data de 26 noiembrie într-o școală din zona rurală a județului Timiș. Cetățenii sunt așteptați să participe la aceste ateliere pentru a învăța cum să procedeze în caz de alte catastrofe naturale.

Articol de Laura Bugar Pop

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31