Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Ce puteți face în vacanță?

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Ce puteți face în vacanță?

La Fundația Calea Victoriei, vacanța de vară se anunță plină de activități interactive pentru copii. Vara asta ascultați povești, improvizați, pictați și faceți exerciții de dicție și actorie. Toate acestea se desfășoară sub îndrumarea unor lectori și artiști talentați, cu vastă experiență în lucrul cu copiii.

Drumul Cenușăresei: Teatru și poveste pentru copii (7-12 ani), în 7 Iunie 2014

Pornind de la frumoasă poveste a Cenușăresei, actriță Marcela Andrei vă propune un eveniment interactiv, în urma căruia fiecare copil își va îmbogăți universul propriu și va acumula noi experiențe. Prin metodele și tehnicile preluate din artă actorului și adaptate vârstei lor, prin joc și exerciții, copiii vor descoperi cum pot să transmită stări emoționale, să fie expresivi și creativi prin cuvinte, dar și prin gesturi.

Școală de vară de Arta Actorului pentru copii (6-12 ani) – (21-25 iulie 2014)

Modalitatea cea mai ușoară și mai plăcută pentru a-i face pe copii să se descopere și să fie cât mai conștienți de ei înșiși și de calitățile pe care le au este prin intermediul JOCULUI. Alături de actriță Smaranda Caragea, cei mici își vor exersa și dezvolta aptitudinile de comunicare și relaționare cu ceilalți și vor învață să-și construiască încrederea în forțele proprii.

 Școala de vară: Primii păși în artă pentru copii (4-6 ani) – (4-8 August 2014)

Pe parcursul celor 5 întâlniri susținute de Petruța Baniță (artist plastic), copiii se vor familiariza atât cu tehnici de desen și pictură, cât și cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptură. Fiecare atelier va fi o altă experiență vizuală, o nouă întâlnire cu un material sau o tehnică artistică pe care la grădiniță sau în școală nu au timpul sau ocazia să o experimenteze.

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteți găsi pe http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

Înscrieri și informații la CONTACT@VICTORIEI.RO

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
« aug.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30