Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Cărți pentru mămici și tătici

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Cărți pentru mămici și tătici

Atunci când urmează să devii mămică, intervind multe emoții cu privire la procesul ce urmează. Vrei să îți intri cât mai bine în rol și să fii cât mai bine pregătită pentru micuțul tău. Ești bombardată cu sfaturi din partea rudelor și a prietenilor, dar nu știi care sursă este mai credibilă. Cât timp aștepți barza, ți-am pregătit un top de cărți care îți vor răspunde la toate întrebările pe care le-ai putea avea.

Corpul tău trece prin transformări în perioada sarcinii. Poți citi despre aceste transformări în:

  • Sarcina și nașterea. Ghidul femeii însărcinate, de Anne Deans, este unul din cele mai citite ghiduri care pregătesc fizic și spiritual noile mămici. Cartea oferă sfaturi practice în ce privește toate aspectele sarcinii și primele luni de viață ale copilului, de la îngrijirea prenatală de care vei avea nevoie și de la preocupările de natură emoțională, până la modul în care să ai grijă de nou-născut și de corpul tău după naștere.

 

Jurnal de sarcină, de Ligia Pop, este o experiență personală a nașterii și creșterii unui copil, ce cuprinde etapele sarcinii, sfaturi pentru o naștere naturală precum și relatări din primele luni de viațăw al copilului. Cartea conține ilustrații cu autoarea în etapele nașterii, cu alimentele recomandate de aceasta și produsele necesare în bucătărie.