Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Cât de fericiți sunt elevii români? Un studiu la care elevii sunt invitați să participe

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Cât de fericiți sunt elevii români?  Un studiu la care elevii sunt invitați să participe
Articole asemănătoare

În intervalul 20 aprilie – 20 mai 2018, organizatorii Festivalului Internațional de Educație FIEdu desfășoară un studiu care să măsoare gradul de fericire a elevilor din România. La studiu vor putea lua parte EXCLUSIV elevii de nivel PRIMAR, GIMNAZIAL și LICEAL din România.

Aceștia sunt rugați să completeze acest formular https://goo.gl/forms/eY9oM2ZLkurTtjVD3. Pe 9-10 iunie 2018, în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Educație FIEdu care se va desfășura la Ploiești vor fi prezentate rezultatele acestui studiu. Datele vor fi disponibile și online, pe site-ul FIEdu.

FIEdu este un concept unic în România și Europa de Est. Este un eveniment non-profit, creativ și accesibil, care are la bază COLABORAREA la nivel național și internațional. Aducem împreună cele mai importanți actori din educație: factori de decizie, directori de școli, cercetători, profesori, părinți și copii. Cele mai noi cercetări și practici educaționale din lume devin accesibile publicului românesc, pentru a fi puse în practică în școlile noastre, spre beneficiul copiilor și al societății noastre. La FIEdu 2018 vin experti in educatie din: Finlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii. Participanții vor experimenta prezentări, ateliere practice, sesiuni de networking și expoziții.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Azi în România

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie   0

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031