Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Caravana Gaudeamus revine la Timișoara! Cele mai tari cărți te așteaptă

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Caravana Gaudeamus revine la Timișoara! Cele mai tari cărți te așteaptă
Articole asemănătoare

În plin an Centenar, Caravana Gaudeamus revine la Timișoara pentru ediția cu numărul 10!
100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și revenirea în viitoarea Capitală Culturală Europeană 2021, sunt, fiecare în sine, un motiv de sărbătoare. Așadar, Radio România vă aşteaptă între 13 și 17 iunie, în Piața Libertății, la un adevărat festin literar, pe măsura momentelor istorice pe care le aniversăm în acest an.
Sărbătoarea cărții, reluată la cererea publicului timișorean, este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, și vă așteaptă peste câteva zile cu o ofertă de nerefuzat.

Afis_Timisoara  Cele mai prestigioase edituri din România aduc cărțile la Târgul Gaudeamus. Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Vor fi importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor.

Standul Centenar România oferă cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților. În plus, Tombola Gaudeamus, vine cu premii extrem de atractive – două tablete și un laptop oferite de IndECO Grup.

Și în acest an are loc Concursul „Lectura la doi pași”, adresat liceenilor și organizat de Radio România Timișoara, reprezentând etapa zonală a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu”. Continuă și Campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”, prin intermediul căreia volumele donate la târg, de către vizitatori, ajung prin intermediul Radio România în biblioteci publice din această zonă a țării.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 13 iunie, la ora 12.00, și va fi precedată de o conferință de presă care se va desfășura începând cu ora 11.30, în incinta târgului.

Programul de vizitare, adaptat zilelor lungi de vară, este următorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 și 21.00, sâmbătă, între orele 10.00 și 21.00 și duminică, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este liberă.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031