Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Campania „Vreau și eu la școală!” Oferiți un ghiozdan și rechizite unui copil nevoiaș

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Campania „Vreau și eu la școală!”  Oferiți un ghiozdan și rechizite unui copil nevoiaș

Campania „Vreau și eu la școală!” s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii din mediul rural, dar și urban nu au posibilitatea de a avea un ghiozdan și rechizitele necesare pentru a merge la școală și abandonează sistemul de învățământ. Îngrijorați de cifra ridicată a abandonului școlar, reprezentanții Fundației World Teach Romania și-au propus să sprijine 30 de copii să meargă în prima zi de școală cu toate rechizitele necesare într-un ghiozdan frumos. Datorită solicitărilor dar și a implicării active a unor oameni deosebiți care au aflat despre campanie din presă sau mediul online, la momentul actual Fundația are solicitări pentru a ajuta un număr total de 60 de copilași din Șipet și Timișoara, ce provin din familii sărace sau sunt copii ai unor victime ale abuzului şi exploatării. 

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor Fundația are însă nevoie de ajutor. Cei care doresc sa se implice în această campanie și să aduceți puțină bucurie în viața unui copil care are cu adevărat nevoie, o pot face apelând numărul de telefon 0752 060 075, persoană de contact Alexandra.

“Ne-am asumat rolul de “părinți” ai unor copilași care doresc să intre în școală cu fruntea sus. Am văzut copii venind în școli în prima zi purtându-și câteva caiete într-o sacoșă sau într-un ghiozdan peticit, încercând să ascundă lipsurile materiale ale părinților. Gândindu-ne la potențialul fiecăruia dintre acești copilași de a avea un destin strălucit, nu am putut face altceva decât să le fim sprijin la început de drum. Implicarea fiecăruia dintre dvs poate însemna o rază de speranță pentru o întreagă familie. Spiritul de comunitate, adesea promovat de echipa noastră poate produce minuni într-o societate cu nevoi. Poate nu vei ști niciodată la cine a ajuns caietul sau ghiozdanul dăruit de tine, însă acel copil își va aminti toată viața că cineva i-a fost aproape la început de drum”, spun reprezentantii WorlTeach.

Dacă doriți să faceți o donație în bani Fundația vă pune la dispoziție conturile asociației:

-pentru donații în LEI: ASOCIAŢIA WORLDTEACH, Raiffeisen Bank Timișoara, IBAN: RO 74 RZBR 0000 0600 0847 9674, CUI: 15566653.

-pentru donații în EURO: Raiffeisen Bank Timișoara, SWIFT Code: RZBRROBU IBAN: RO 63 RZBR 0000 0600 0847 9678/EUR

Ghiozdanele și rechizitele vor fi împărțite de membrii echipei WorldTeach în prima săptămână din septembrie atât în localitatea Șipet, cât și în Timișoara. Campania de strângere a donațiilor continuă până în data de 31 august.

WorldTeach a luat ființă în anul 2003 ca răspuns la diferite nevoi ale societății românești. Un grup de tineri cu pasiune și viziune au decis să se împlinească în mod practic unele dintre nevoile pe care le descopereau la nivel educațional, social și spiritual. De-a lungul timpului specialiști ai asociației au dezvoltat diferite programe atingând un număr de cel puțin 40.000 de beneficiari anual, atât în țară cât și în străinătate.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031