Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Călătoriile gastronomice şi culturale poposesc în… Africa

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Călătoriile gastronomice şi culturale poposesc în… Africa
Articole asemănătoare

Asociaţia „Alegria” anunţă următorul atelier „Cartea din valiză”, din cadrul proiectului educativ social „Călătorii gastronomice şi culturale”. Popasul nostru va fi în AfricaProiectul este coordonat de Hipermarketul Cora şi realizat în colaborare cu Asociaţia „Părinte înFloreşti”.

 Obiectivele generale ale proiectului sunt:

  • Obiectiv educativ: dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi raportare multiculturală prin activităţi de familiarizare cu specificul cultural al ţărilor si de dezvoltare a competenţelor lectoriale: Cartea din valiză şi Micul turist

  • Obiectiv social: familiarizarea grupului ţintă participant şi a clienţilor hipermarketului Cora cu elementele de gastronomie specifice ţărilor alese pentru „călătorie” prin ateliere de degustare de produse culinare specifice: Călătorie gastronomică în..

Atelierul „Cartea din valiză” va începe vineri, 26 mai, de la ora 18, în magazinul Cora, la raionul Cultură şi se va desfăşura în prezenţa elevilor Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Şincai” din Floreşti. Recomandăm spre lectură cartea unui deţinător al Premiului Nobel pentru literatură, Epoca de fier de J.M. Coetzee. Vom împărtăşi informaţii despre cultura şi tradiţia africană, conducători impresionanţi, scriitori africani şi multe altele.

Mai multe informaţii despre activităţile asociaţiei şi despre acest proiect se pot obţine de pe site-ul www.asociatiaalegria.ro, pe mail contact@asociatiaalegria.ro , pe pagina de facebook a evenimentului sau la nr de telefon 0740049540.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031