Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Bune maniere şi politeţe prin teatru

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Bune maniere şi politeţe prin teatru

Ştim cum să ne comportăm pe stradă, în magazine, la petreceri, acasă şi la şcoală? Ştim cum să fim politicoşi? Regulile nu sunt doar pentru cei mari, ci şi pentru micuţi!

Fundaţia Calea Victoriei invită copiii sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 15.00, la Atelierul de bune maniere şi politeţe prin teatru (7-12 ani), unde, prin joc şi joaca, cei mici vor întelege şi vor asimila mai uşor şi plăcut bunele maniere. Cu ajutorul exerciţiilor specifice artei teatrale, actriţa Marcela Andrei, cu o îndelungată experienţă de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creangă, îi va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor şi convenţiilor sociale.

Cum salut, cum mă prezint şi cum îi prezint pe alţii, cât şi despre ce vorbesc cu o persoană pe care abia am cunoscut-o? Cum îmi primesc musafirii şi cum mă comport cu invitaţii părinţilor? Ce cadouri este potrivit să fac? Cum este politicos să folosesc telefonul? Câteva reguli esenţiale – înţelese şi exersate din copilărie – ne pot ajuta în viaţa e zi cu zi să comunicăm mai bine cu cei din jur, să avem o existenţă armonioasă şi să fim, la rândul nostru, un model de bune maniere şi politeţe pentru cei din jur.

Atelier de bune maniere-1

În cele 5 întâlniri ale atelierului se va discuta despre:

  • Cum facem cunoştinţă. Exerciţii de relaxare şi socializare
  • Salutul. Cum facem prezentările. Cum şi cât vorbim când ne facem un prieten nou. Exerciţii de improvizaţie.
  • Cum ne comportăm la masă / petrecere. Ce cadou alegem pentru un prieten, un parinte, o cunoştinţă. Cum şi cand oferim flori?
  • Cum ne comportăm la şcoala. Cum vorbim cu un coleg sau cu un profesor. Cât de important este sa fiu punctual
  • Cum ne comportăm în societate. Reguli de politeţe pe strada, la magazin, la cinema sau la teatru şi în mijloacele de transport public.
  • Cum ne comportăm în vizită. Cum ne comportăm ca invitaţi. Cum ne descurcăm cu musafirii, poftiţi sau nepoftiţi. Conversaţia la telefon: cât, cum şi pâna la ce oră.

 La ultima întâlnire se face recapitulare, cu o mică demonstraţie a unor jocuri şi reguli de bune maniere învăţate, la care părinţii sunt invitaţi să asiste.

Atelieryul debutează pe 26 aprilie 2014.

Varsta Minima: 7 ani; Varsta Maxima: 12 ani

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

 Înscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 Detalii la http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031