Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Bucharest Comedy Week

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Bucharest Comedy Week

Bucharest Comedy Week este un festival pentru toată familia, pentru tineri, părinți, bunici dar și pentru copii mici. Astfel că programele dedicate prichindeilor nu puteau să lipsească din lista evenimentelor pregătite în cadrul festivalului de comedie. În săptămâna 22-28 septembrie, cei mici se vor putea jucă în voie în cadrul activităților pregătite special pentru ei de către Magicianul Teo și trainerii Asociației Manieres. Timp de 6 zile, începând cu oră 18.00, parcul devine scenă celor mici. Activitățile dedicate piticilor vor avea loc în Parcul Herăstrău și în Parcul Cișmigiu și vor dura aproximativ 2 ore zilnic. Fiecare după amiază va fi una tematică:

 1. Atelelierul de trucuri a€“ în cadrul căruia cei mici vor învață cum să facă diferite trucuri haioase prietenilor și familiei.
 
 2. Open Mic -€“ de multe ori microfonul se dovedește a fi cel mai bun prieten al copiilor, ascultându-le chiar și cele mai năstrușnice gânduri. În cadrul Open Mic, cei mici au șansa să împărtășească tuturor poveștile lor haioase.
 
 3. Concursul de farse a€“ este o rubrică dedicată copiilor ceva mai mari, puși mereu pe șotii. Aici ei vor afla tot mai multe despre păcăleli inofensive dar foarte distractive pe care le pot aplică prietenilor lor.
 
 4. Jocurile copilăriei sunt pentru părinți și copii deopotrivă. Toți pornesc într-un traseu al glumelor special amenajat pentru ei, de-a lungul căruia cei mici descoperă jocuri inedite în timp ce părinții rememorează câteva dintre cele mai cunoscute activități din copilăria lor.
 
 5. Workshop-uri interactive unde spațiile de joacă se transformă cu ajutorul materialelor reciclabile, bricolaj și multă imaginație, în Lumea Zambaricilor: statui, jucării și o mulțime de alte proiecte.
 
Activitățile dedicate copiilor se vor desfășura între 18:00 și 20:00 la Foișorul din Cișmigiu (pe 24 și 26 septembrie) și la cel din Herăstrău (23, 25 și 27 septembrie), detalii suplimentare despre celelalte evenimente din cadrul festivalului fiind disponibile pe site-ul www.BucharestComedyWeek.ro dar și pe www.facebook.com/BucharestComedyWeek.
 
Organizat de ARCUB a€“ Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu Asociația Culturală Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente ce fac parte din proiectului aniversar București – 555 de ani, o inițiativă a Primăriei Municipiului București.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031