Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Bim și Bam, puii de urs salvați din Pădurea Bogății

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Bim și Bam, puii de urs salvați din Pădurea Bogății
Articole asemănătoare

Doi pui de urs descoperiți de pădurari, fără mamă, lângă un bârlog din Pădurea Bogății și salvați de Asociația Milioane de prieteni, au fost botezați de o fundație din Luxemburg. Impresionați de ceea ce le-a rezervat soarta celor doi ursuleți, soții Martine și Betram Pohl s-au oferit să suporte, prin intermediul fundației pe care o conduc și care le poartă numele – Martine & Bertram Pohl Foundation, toate cheltuielile pentru realizarea unui țarc dedicat lor, în sanctuarul Libearty, de la Zărnești, și le-au dat nume: Bim și Bam.

„Deși ne-am fi dorit ca ursuleții să se reintegreze în mediul natural, întoarcerea în pădure le-ar fi fatală, pentru că s-au obișnuit să fie hrăniți de oameni. Singuri în pădure, ei ar fi atacați și omorâți de urșii maturi sau s-ar îndrepta către zonele rezidențiale, ca să caute mâncare, iar asta ar putea însemna sfârșitul lor, prin împușcare, ceea ce ar fi de neacceptat“, spune Cristina Lapis, președintele Asociației „Milioane de prieteni“.

Construcția noului țarc va începe la 1 septembrie, iar în primăvară, după ce vor învață să se hrănească singuri și să stea departe de gardul electric, puiuții ar putea fi mutați în noua lor casă.

Detalii

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728