Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Basmania: basme care se petrec în viitor, cu personaje fantastice și misterioase…

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Basmania: basme care se petrec în viitor, cu personaje fantastice și misterioase…

“La început a fost basmul. Trebuia poate început cu ”a fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti”, dar ceea ce vă voi istorisi, chiar dacă de atunci au trecut veacuri, s-a întâmplat în viitor. Cum vine asta? Închipuiți-vă orice, dar să nu concepeți că lumea basmelor ar fi asemenea cu lumea noastră, căci „precum în Basme așa și pe Pământ” nu are și reciproca valabilă. În comun au cerul sau, mai bine spus, sunt una alteia cer. În rest, aveți toată libertatea să vă imaginați ce și cum vreți, ca la începuturile începuturilor. Dar să lămurim lucrurile, pe rând!”

Un proiect frumos, despre basme care se petrec în viitor, cu personaje interesante și misterioase: : Aieou, baiatul cu privirea de cerneala, Aquarela, fata cu pielea transparentă, din picături de ploaie, Arpegiata, impărăteasa Gasmaniei, care poate vorbi și cânta pe mai multe voci în același timp, o adevărată orchestră și…. pe restul va lăsăm să îi descoperiți singuri.

La sfârșitul lunii octombrie vom avea și o carte despre aventurile spectaculoase care încă nu au avut loc! Folosiți-va imaginația și intrați în misterul basmaniei, alături de autorul Valentin Nicolau, într-un proiect al editurii Nemira.

http://basmania.ro/

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031