Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!: ”Frământările unui pisoi salvat”, o carte pentru toate vârstele

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!: ”Frământările unui pisoi salvat”, o carte pentru toate vârstele
Articole asemănătoare

Personaje sunt trei pisoi cărora părinții autoarei le-au salvat viața. Frații Ilie și Grigore au fost găsiți primii în albia unui pârâu, iar la distanță de 3 ani, Bumbi, cel care va deveni și personajul principal. Povestea începe la puțin timp după ce el a fost adus în casă. Dacă în prima parte, acțiunea se concentrează pe relația dintre pisoi, pe felul în care cei maturi îl adoptă și-l învață pisicisme, în partea a doua, Bumbi și aventura sa în pădure devin subiectul central. Experiența trăită aici îi va dezvălui o realitate și o lume mult mai mari dincolo de gardul curții și îi va marca existența.

“Frământările unui pisoi salvat” este o carte cu două chipuri: pentru copii o istorie cu pisici, plină de tâlcuri, pentru adulți, povestea unor îndoieli și căutări personale.

Cartea va fi prezentată marţi, de la ora 18.30, la Libraria Cărtureşti din Julius Mall Timişoara. Cine va veni la lansare va avea parte de dublu autograf: al autoarei Maria Mazilu și al lui Bumbi!!! Stiri pentru copii nu va lipsi de la intalnirea cu pisoii!

– Grigore, urează-mi “Zbor uşor!”
– Cum să-ţi urez aşa ceva?? Ce, tu eşti pasăre??
– Nu, da’ azi chiar o să zbor! Am lansare la Timişoara şi mă duc cu avionul.
– Serios?? Păi să iei un şoarece-n gură că e prima dată, nu?? De fapt doi, că nici cu avionul n-ai mai fost şi nici la Timişoara.
– Mã, iar ai început cu şoarecii tăi?? Ştii că nu pot să omor, îi consider prieteni!
– Bine, uită! Nu mai lua nimic în gură, da’ să le zici timişorenilor că eu şi Ilie suntem cei mai şmecheri pisoi ever!!! E o formulă magică, o să-ţi poarte noroc! Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!
– Aha…. înţeleg! Şi zic asta înainte sau după ce cobor din avion??

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Toate știrile

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli   0

Ministerul Educației Naționale solicită inspectoratelor școlare monitorizarea evoluției cazurilor de îmbolnăvire prin gripă și infecții respiratorii în unitățile de învățământ Ca urmare a creșterii semnificative, la nivel național, a cazurilor de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031