Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Atelierele ILBAH Junior, o lume fantastică pentru tine și copilul tău!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Atelierele ILBAH Junior, o lume fantastică pentru tine și copilul tău!

Atelierele ILBAH Junior vă invită la evenimentul de lansare al cursurilor pentru copii, Atelierele ILBAH Junior, sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 11:00, la Centrul de Creație Atelierele ILBAH (Strada Romulus, numărul 4, sector 2, Bucuresti).Intrarea este liberă pentru toți părinții și copiii care doresc să își petreacă timpul într-un mediu relaxant și să se bucure de un program complex, ce le va permite să pătrundă într-o lume fantastică, plină de povești și jocuri amuzante.

Care este structura evenimentului?

Copiii vor avea ocazia să asiste la piesa de teatru interactivă cu muzică live: ”Piratul Jack și Insula Vrăjită”, susținută de Compania de teatru Ingenuo. De asemenea, cei mici vor putea să își construiască propriile corăbii, în cadrul unui atelier de origami în aer liber, susținut de trainerii Atelierele ILBAH Junior. Lumea poveștilor va fi recreată și cu ajutorul picturii pe față, cand juniorii vor avea posibilitatea să se transforme în animăluțele sau personajele lor preferate.

Programul evenimentului:

– Ora 11:00 – Jocuri și activități interactive

– Ora 12:00 – Piesa de teatru ”Piratul Jack și Insula Vrajită”

– 0ra 12: 50 – Fotografii

– Ora 13: 00 – Ateliere în aer liber:  Origami

– Ora 13: 30 – Pictură pe față

Ce înseamnă Atelierele ILBAH Junior?

Atelierele ILBAH Junior reprezintă cel mai recent proiect al echipei Atelierele ILBAH, cu o experiența de aproape 3 ani în organizarea de cursuri acreditate și traininguri specializate. Cursurile și atelierele se adresează copiilor dornici să învețe prin joacă și părinților care apreciază metodele de învățare moderne, bazate pe interactivitate și joc.

Cursurile se desfășoară pe module, urmând o structură bine stabilită. Atelierele ILBAH Junior propun un program complet de cursuri de design, special conceput pentru a valorifica imaginația celor mici, gândirea creativă și logica acestora: Design Vestimentar, Design Floral, Design de Interior, Fashion și Micul Arhitect. Pe lângă acestea, cei mici pot participa și la cursuri de Educație financiară și Limbi străine.

Atelierele sunt programe interactive și creative ce au la bază educația non formală, acestea se desfășoară zilnic, abordând teme diferite ce fac parte din 5 mari categorii: Design, Pictura, Arts & Crafts, Descoperă Lumea, Ne Dezvoltam Împreună.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza înscrierii prin email la: junior@ateliereleilbah.ro, sau prin completarea formularului de pe site:

http://www.ateliereleilbah.ro/blog/eveniment-lansare-atelierele-ilbah-junior-vino-alaturi-de-noi-in-lumea-fascinanta-a-juniorilor-plina-de-povesti-si-culoare/.

Pentru mai multe detalii despre Atelierele ILBAH Junior, accesați:

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031