Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Atelier muzical pentru copii propunerea Institutului Francez din Timișoara de Sărbătoarea Muzicii

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Atelier muzical pentru copii propunerea Institutului Francez din Timișoara de Sărbătoarea Muzicii
Articole asemănătoare

Institutul Francez din Timișoara le propune copiilor de la 8 la 11 ani un atelier muzical cu multi–instrumentistul francez Nicolas Deustch. Atelierul va avea la bază tehnica ostinato, numită și „mod de repetiție”. Este vorba despre un laborator de căutare de texte, imagini și sunete capabile să creeze un univers prin repetiție.

La finalul atelierului, copiii își vor putea prezenta creațiile în fața părinților, în cadrul unui mic spectacol ad-hoc.

Două grupe de câte maximum 12 copii vor putea lua parte la atelierul desfășurat la Institutul Francez, Bd. C.D. Loga, nr. 46, sâmbătă, 22 iunie, fie de la 10 la 12, fie de la 17 la 19. Participarea la atelier este gratuită, pe baza unei înscrieri prealabile la mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro, până în 20 iunie. Cunoștințele de limba franceză nu sunt obligatorii.

Institutul Francez din Timișoara prezintă o ediție excepțională a Sărbătorii Muzicii, în cadrul Sezonului România-Franța

Institutul Francez din Timișoara vă invită din nou să marcați începutul verii prin muzică.

Unul dintre momentele-cheie ale Sezonului-România-Franța 2019, Sărbătoarea Muzicii/Fête de la musique vă prezintă o ediție electrică și electrizantă cu nume sonore ale creației muzicale contemporane din Hexagon și cu un atelier pentru copii, de care am vorbit mai sus.

Seara zilei de 21 iunie începe la ora 20, la D’arc pe mal, alături de talentații muzicieni de la Murnau.

Sărbătoarea continuă a doua zi, 22 iunie, de la ora 21, la Aethernativ, cu DJ Ivan Smagghe,un artist emblematic al muzicii electronice franceze și cu The Populists (Yan Wagner), reprezentant al noii generații emergente. În deschidere, dansăm pe mixurile lui Angel Jivcu. Intrarea este liberă.

Text de: Flavius Enache

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031