Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Atelier de pictură în stil baroc pentru copii, de Ziua Timișoarei

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Atelier de pictură în stil baroc pentru copii, de Ziua Timișoarei
Articole asemănătoare

Baroque II Urban, proiectul care aduce publicului timișorean un mod inedit de percepție a artei, vine cu o nouă supriză. De această dată, împreună cu partenerul oficial, compania timișoreană AZUR, se va crea pentru copii un eveniment special care îi va introduce în tainele barocului, le va deschide percepția spre arta contemporană și, cel mai important, le va oferi posibilitatea de a încerca ei înșiși să devină pictori și să descopere cum pot să realizeze portrete spectaculoase în stilul deja consacrat, totul sub îndrumarea artistei Lorena Diana Garoiu, care este una dintre cele mai talentate în portretistică. Copiii vor putea face un tur de expoziție, pentru a înțelege mai bine elementele care definesc stilul baroc, dar și pentru a-și face o mai bună impresie asupra identității socio-culturale a orașului, precum și pentru a pătrunde în pictura contemporană a artistului Gheorghe Fikl.

Atelierul este gratuit, dar necesită înscriere prealabilă printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Baroque||Urban.

Atelierul se va desfășura azi, miercuri, 3 august, de la ora 17:00 la ora 18:30, în Piața Unirii nr. 1, în fața Muzeului de Artă – Palatul Baroc și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Evenimentul organizat în cadrul proiectului Baroque||Urban este susținut de Primăria Municipiului Timișoara și compania Azur și se înscrie în programul manifestărilor dedicate Zilei Timișoarei.

În caz de vreme nefavorabilă, atelierul se va ţine în interiorul Muzelui de Artă – Palatul Baroc.
Expoziția BaroqueǁUrban este deschisă la Muzeul de Artă din Timișoara, între 23 iulie și 23 septembrie.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031