Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Atelier de astronomie, povestea sanctuatului neolitic de la Parța și super concerte la PLAI 2018

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Atelier de astronomie, povestea sanctuatului neolitic de la Parța și super concerte la PLAI 2018
Articole asemănătoare

Este deja foarte bine cunoscut faptul că, în fiecare an, pe lângă muzica bună, festivalul PLAI aduce și multe ateliere și programe interesante pentru toate vârstele, orientându-se pe cele trei direcții pe care le promovează: muzică, artă și multiculturalitate.

Anul acesta, festivalul se va desfășura în perioada 14-16 septembrie și, printre artiștii care vor concerta în cadrul festivalului, se numără: Paris Combo, Alsarah and the Nubatones, Blitz the Ambassador, Orchestra Baobab, Orkesta Mendoza, Nickodemus, Linkier e os Caramelows și alții.

Ca și până acum, fiind un festival complex, genurile muzicale vor fi diversificate, împletindu-se ritmuri de jazz, pop, soul, afro-beat, funk, latino, dar și house, hip hop și R&B.

Atracția principală pentru copii, o va constitui atelierul de astronomie, în cadrul căruia micuții vor afla cum să se orienteze pe baza stelelor și a Soarelui, cum să măsoare timpul solar și cum să realizeze un ceas solar folosind un gnomon. Totodată, aceștia vor reconstrui macheta sanctuarului neolitic de la Parta, demonstrând iluminarea sa la echinocții.

Toate atelierele din cadrul festivalului vor fi pe cât de distractive, pe atât de practice, iar copiii și tinerii pasionați sunt încurajați să participe la toate activitățile organizate pe parcursul celor trei zile de festival.

Text de: Oana Karina Lugojan

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930