Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Apel: Unde-s mulți, puterea crește! Toți copiii ies după ore să ajute la curățarea Timișoarei

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Apel: Unde-s mulți, puterea crește! Toți copiii ies după ore să ajute la curățarea Timișoarei
Articole asemănătoare

S-a dat adunarea: marți, 19 septembrie, toți timișorenii, copii și adulți, sunt așteptați să iasă din casă și să facă curățenie în orașul lor. După ce ieșiți de la școală, anunțați-vă părinții și bunicii că sunteți și voi cetățeni implicați. Începând cu ora 17,00, toată lumea din Timișoara iese din casă și începe să facă curățenie în parcuri, pe străzi, și oriunde simt și văd că e nevoie.

Se recomandă mănuși de gradinărit, îmbrăcăminte lejeră și multă voie bună. E foarte important să faceți și multe fotografii pe care să le puneți pe Facebook, pentru a se putea observa ”lumina” care poate fi creată de un spirit civic dezvoltat. Astfel, se vor inspira și alții.

”Zonele afectate sunt foarte multe, iar forțele echipelor specializate nu sunt suficiente pentru dezastrul creat de puterea naturii. De aceea, invităm cetățenii responsabili la o acțiune de curățare a crengilor și altor resturi și obiecte care umbresc imaginea orașului Timisoara. Acțiunea se va desfășura pe toată suprafața Timișoarei începând cu ora 17. Cei care doresc să se implice, vor curăța în preajma locuinței lor, în zonele vecine, parcuri sau alte zone afectate, la alegere”, transmite Marisha Zaporojan, care a avut inițiativa acțiunii.

Deșeurile sunt colectate mult mai ușor dacă sunt adunate în grămezi, amplasate cât mai aproape de marginea carosabilului, arată și Livian Hotico, purtătorul de cuvânt al companiei locale de salubritate.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031