Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Ajută-ne să reîmpădurim România!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Ajută-ne să reîmpădurim România!

Plantăm fapte bune în România” demarează alături de LS Travel Retail Romania campania “Ajută-ne să reîmpădurim România!”, începând cu 10 septembrie.

Proiectul își propune ca, până pe 22 octombrie, să îi invite pe toți cei care își doresc să contribuie la salvarea pădurilor din România să se implice direct, prin înscrierea ca voluntari. O alta modalitate prin care doritorii pot participa la campanie este donarea de fonduri, necesare împăduririlor de toamnă.

Acțiunile de toamnă sunt programate pe 22 noiembrie, iar localitățile vizate de campanie sunt

1.Tigveni, județul Argeș (se pot înscrie 20 de persoane din orașele Pitești și Curtea de Argeș.Transportul se va face din Pitești);

2. Bălțați, județul Iași (se pot înscrie 20 de persoane din orașul Iași. Transportul se va face din Iași) ;

3. Peștera, județul Constanța (se pot înscrie 20 de persoane din orașele Constanța și Medgidia. Transportul se va face din orașul Constanța);

4. Păulești, județul Prahova (se pot înscrie 20 de persoane din București. Transportul se va face din București).

Înscrierea voluntarilor se face direct la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro.

O altă modalitate prin care doritorii se pot implica în campania Ajută-ne să împădurim ROMÂNIA!, este cea financiară, prin donații în cutiile special amplasate în magazinele inmedio, Relay, 1 Minute, So Coffee, Voyage Cafe și Le Café inmedio sau direct în conturile PFBRo: RO10 BRDE 445S V007 9050 4450 (RON) și RO11 BRDE 445S V435 2674 4450 (USD).

 Colaborarea dintre  Plantăm fapte bune în România și LS Travel a început în noiembrie 2013, când 20 de angajați ai companiei au participat, în calitate de voluntari, la plantarea de la Armășești. Ulterior, aceștia s-au alăturat inițiativei și pentru acțiunea de la Breaza din primăvara acestui an.

Campania “Ajută-ne să împădurim România” face parte din proiectul Pădurea Inmedio, demarat în anul 2013, prin care ne propunem să protejăm pădurile, atât prin acțiuni de plantare cât și prin acțiuni de ecologizare a traseelor forestiere. Prin această campanie, dorim să oferim clienților noștri din diverse zone ale țării, posibilitatea de a participa ca voluntari la plantări. Astfel, am găsit în “Plantăm fapte bune în România”, partenerul ideal pentru campania de împădurire, deoarece este singurul proiect care se desfășoară în 12 județe ale țării. Sperăm ca acesta să fie doar începutul iar în anii viitori, să mărim numărul de județe în care să derulăm aceste acțiuni”, a mărturisit Claudiu Roznovszky, Coordonator Green Team, LS Travel Retail Romania.

Îmi pare bine că proiectul acesta se derulează la nivel național. Până în prezent am avut doar angajații LS Travel implicați în acțiunile noastre. De acum extindem nivelul de implicare și ducem mesajul nostru spre publicul larg. Ce poate fi mai frumos în dezvoltarea demersului dect momentul acesta în care ajungem la oameni pe care nu i-am fi accesat anterior?!” a declarat Liana Buzea, fondatorul “Plantăm fapte bune în România“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre „LS Travel Retail Romania”

LS Travel Retail este subsidiara din Romania a Lagardère Services, lider mondial in distributia de presa si in travel retail.

Cu o experienta de peste 18 ani, compania noastra isi desfasoara activitatea in doua directii strategice:

  • News & Convenience – LS Travel Retail administreaza peste 195 de magazine in format news & convenience sub trei branduri: Inmedio, Relay si 1 Minute. Magazinele sunt prezente in toate orasele mari si medii, acoperind 67.5% din populatia urbana a Romaniei.

  • Food Service – LS Travel Retail, administreaza o gama variata de concepte in format food service sub patru branduri proprii: Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Hello!. De asemenea, incepand cu 2013, compania LS Travel Retail Romania opereaza primul sau magazin in sistem de franciza: Subway Gara de Nord.

 

 

Despre „Plantăm fapte bune în România”

Plantăm fapte bune în România este o iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat, lansată în 2011. Proiectele noastre se derulează în prezent în 12 județe şi sunt gândite pe termen lung, respectiv o perioadă de 5 – 7 ani. Mai precis, derulăm acţiuni de împădurire pe terenuri care în prezent nu sunt incluse în fondul forestier, monitorizarea plantărilor şi efectuarea de lucrări de îngrijire până la reuşita finală cât şi raportarea şi verificarea legalităţii tăierilor de păduri. În cei trei ani de activitate, am mobilizat 11.039 de voluntari, cu ajutorul cărora am plantat 236.700 de copăcei -specii forestiere- pe 62.5 hectare de terenuri publice. Aplicația noastră online „Harta tăierilor de păduri” ne-a ajutat să raportăm peste 1700 de tăieri de păduri; în paralel, am verificat aceste sesizări prin acțiuni pe teren în 6 judeţe din țară.

Cele 12 judeţe în care suntem activi sunt: Argeş, Braşov, Cluj, Constanţa, Covasna, Ialomiţa, Iaşi, Prahova, Mureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş. Reprezentantul legal al inițiativei este Asociaţia EcoAssist din București.

Persoane de contact:

Liana Buzea, Coordonator naţional, e-mailliana.buzea@plantamfaptebune.ro+40 741 026 216

Narcisa  Gheorghe, Coordonator comunicare e-mail:  narcisa.gheorgheplantamfaptebune.ro  +40 737 174 254

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031