Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Activități de toamnă pentru copii: actorie, pictură, astronomie, povești despre București

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Activități de toamnă pentru copii: actorie, pictură, astronomie, povești despre București

La Fundația Calea Victoriei, vacanță copiilor continuă și în luna septembrie! Toamna aceasta se anunță plină de jocuri noi, trucuri de actorie numai unul și unul, călătorii imaginare printre stele, nebuloase și galaxii, meșteșuguri artistice inedite, dar și povești nebănuite și legende.  
 
Cine dintre voi visează să ajungă star de cinema sau să urce pe cele mai spectaculoase scene de teatru din lume? Copiii de 4 a€“ 6 ani pot face Primii pași în Actorie, începând cu 27 septembrie 2014, sub îndrumarea actriței Smaranda Caragea.
 
Din aceeași data, Smaranda Caragea vă așteaptă la Atelierul de artă actorului pentru copii (7-12 ani). Timp de 8 săptămâni, facem exerciții de improvizație, dicție și jocuri de rol, astfel încât la finalul atelierului părinții să se bucure de un mic spectacol pregătit de copiii.
 
 Cine este curios din fire și vrea să știe cum ar fi viață pe altă planetă este așteptat să descopere Miraculosul cer înstelat – Atelier de astronomie pentru copii, cu Adrian Sonka (8-13 ani), din 4 octombrie. După călătorii imaginare de milioane de ani lumina, ne oprim pe Terra pentru o ședința de fascinante observații astronomice.
 
 Toamna prinde culoare din 4 octombrie, când cei mai îndemânatici și talentați copii încep cursul de pictură: Primii pași în Artă pentru copii (4-6 ani), cu Petruța Baniță (artist plastic).
 
 Vremea racoroasă de octombrie va fi numai bună de spus povești. La atelierul Bucureștiul pentru copii -€“ Legende, istorie și poveștile oamenilor (9 a€“ 13 ani), din 11 Octombrie 2014, istoricul Anită Sterea ne va dezvălui întâmplări extraordinare ale unor mari personalități care au locuit în București. La ultima întâlnire, pornim în explorarea Centrului Vechi, unde vom recunoaște pe teren o parte dintre clădirile și locurile despre care am povestit.
 
 Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteți găsi pe site-ul: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

Contact:

📞 0723 167 892

 
Înscrieri și informații:
CONTACT@VICTORIEI.RO

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31