Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

A fost lansat WiSTEM2D, un program de orientare în carieră pentru elevi

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
A fost lansat WiSTEM2D, un program de orientare în carieră pentru elevi
Articole asemănătoare

Peste 2.000 de elevi vor învăța despre Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică, Manufactură și Design (STEM2D) prin intermediul unor lecții interactive care să le stimuleze interesul de a se orienta către locuri de muncă din aceste domenii.

Alături de organizația non-guvernamentală Junior Achievement, în calitate de partener strategic, angajații din diviziile de produse farmaceutice, dispozitive medicale și produse pentru consumatori  ale companiei Johnson & Johnson în România vor vizita 12 orașe și vor îndruma elevii din clasele gimnaziale și liceale spre domeniile STEM2D cu ajutorul instrumentelor de cercetare și experimentare.

Inițiativa internațională WiSTEM²D își propune să stimuleze interesul fetelor pentru domeniile și carierele STEM, acceptate în general ca fiind preferate de băieți.

Programul educațional WiSTEM²D, lansat pe plan internațional de Johnson & Johnson în 2015, are ca scop cultivarea încrederii în sine și a interesului elevilor din clasele gimnaziale și liceale pentru domeniile și carierele STEM²D și se desfășoară în școli gimnaziale și licee din Apahida, Brașov, București, Buftea, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța, Mogoșoaia, Oradea, Otopeni, Tulcea și Voluntari.

„La Johnson & Johnson, încă de la fondarea companiei, de acum mai bine de 130 de ani avem o tradiţie în direcţia susținerii femeilor în carieră și le punem la dispoziție toate instrumentele, resursele și oportunitățile necesare pentru a atinge succesul profesional. În prezent, suntem mai dedicaţi decât oricând acestui demers. Întotdeauna am recunoscut că femeile au un rol mai mare decât acela de a avea grijă de cei din jurul lor şi de a fi mame. Ele sunt și oameni de știință, tehnologi, inovatori, mentori sau oameni de afaceri. Sunt lideri ai comunității și elementul esențial al procesului de menţinere şi dezvoltare a sănătății tuturorîn deceniile ce vin. La nivel global, ne dorim să obținem o reprezentare de 50% a femeilor în domeniile STEM2D din cadrul unităților operaționale ale Johnson & Johnson., a declarat Christian Rodseth, Managing Director Janssen Compania Farmaceutică a Johnson & Johnson în România.

Astfel, sâmbătă, 13 aprilie, la București, 70 de eleve din școlile participante în cadrul programului vor lua parte la workshop-ul  „Ziua inovaţiei”, axat pe dezvoltarea abilităților lor creative, de comunicare și de discurs public prin munca în echipă și sub îndrumarea voluntarilor din diviziile de  produse farmaceutice, dispozitive medicale și produse pentru consumatori ale Johnson & Johnson în România.

Text scris de Iulia Albei

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Copiii de la Juventus Academy Bucuresti sunt cei mai buni din lume. Au câștigat JA World Cup 2019

Copiii de la Juventus Academy Bucuresti sunt cei mai buni din lume. Au câștigat JA World Cup 2019   0

Fotbalul românesc are viitor. Au demonstrat-o copiii de la Juventus Academy București, conduși de managerul general Massimo Pedrazzini, care au câștigat Campionatul Mondial al Academiilor Juventus, la care au participat [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
« mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930