Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

40.000 de tineri s-au bucurat la Timișoara de experiența The Carnival

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
40.000 de tineri s-au bucurat la Timișoara de experiența The Carnival
Articole asemănătoare

The Carnival a adunat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, între 10 și 12 mai, 40.000 mii de persoane, devenind astfel cel mai mare eveniment de acest gen din Banat. Tinerii s-au bucurat de muzică live și de mâncare stradală delicioasă, totul într-o atmosferă relaxată și într-o locație inedită.

24 ore de muzică live

În cele trei zile de festival, pe cele trei scene au urcat unii dintre cei mai îndrăgiți artiști atât din țară, cât și din străinătate precum: Morcheeba, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpați, Golan, DJ Vadim și mulți alții. În total, oamenii s-au bucurat de 24 ore de muzică live. Francezii de la Nouvelle Vague au fost cuceriți de atmosfera prietenoasă și de publicul pe care l-au întâlnit la Timișoara. Mélanie Pain, Nouvelle Vague, a declarat: „Festivalul e frumos, atmosfera e prietenoasă, sunt oameni cu copii, cu animale de companie, sunt aceste food truck-uri drăguțe cu mâncare bună. Suntem foarte fericiți că suntem aici și ne-ar plăcea să revenim. Ne simțim foarte confortabil pe scenă, oamenii simt energia noastră, le place stilul nostru, felul în care dansăm, umorul nostru franțuzesc și simțim o conexiune foarte frumoasă cu publicul.” Britanicii de la Asian Dub Foundation Sound System au rezumat întreaga lor experiență pe scena The Carnival printr-un mesaj scurt: „Te iubesc, Timișoara!”

Concept nou

The Carnival a adus pentru prima data la Timișoara un nou concept de festival. Într-o atmosferă relaxată, într-o locație surprinzătoare, participanții la eveniment s-au bucurat de momente de street performance susținute de acrobați și animatori și de spații special amenajate pentru copii în care au avut loc ateliere creative. De asemenea, 50 de food truck-uri au întregit experiența The Carnival cu mâncare savuroasă din 10 bucătării internaționale.

După Timișoara, The Carnival ajunge din nou la București, între 6 și 8 septembrie, la Romexpo, în București.

Text de: Lavinia Gabriela Trișcă

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie   0

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031