Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

4 octombrie – Buster Keaton, actorul de comedie care nu râde niciodată

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
4 octombrie – Buster Keaton, actorul de comedie care nu râde niciodată

Vă place să vă uitați la filme de animație sau de comedie? Nu-i așa că e foarte amuzant ? Oricât de serioși am fi, tot scăpăm un zâmbet… Ei bine, astăzi fiind 4 octombrie, ne gândeam cine ar putea fi omul zilei și am descoperit un actor și regizor de film de comedie, care nu a zâmbit niciodată în filmele lui. Vă întrebați despre cine este vorba, nu?

Joseph Frank Keaton, cunoscut sub pseudonimul Buster Keaton, născut pe 4 octombrie 1895 – un cunoscut actor și regizor de film american. Joseph este foarte cunoscut pentru filmele sale  mute și mai ales pentru expresia chipului său neclintit. Acesta a mai fost poreclit ”Marele chip de piatră”, dat fiind că acesta nu a schițat niciodată vreun zâmbet.

Joseph Frank Keaton, a jucat în foarte multe filme mute care i-au adus celebritatea și chiar a fost clasat pe locul 7 printre cei mai mari regizori din toate timpurile, iar în clasamentul celor mai buni actori, a ajuns pe locul 21.

Însă, după o greseală făcută de acesta, cariera lui a intrat în umbră. Buster a semnat un contract cu o companie care i-au pus limite în creearea filmelor lui. Iar mai apoi cariera sa a fost distrusă, spun unii specialiști, de venirea sunetului, deoarece Keaton era făcut pentru a juca în filme silențioase.

Deși toată povestea vieții lui pare puțin cam tristă, Joseph Frank Keaton a fost un om mulțumit și fericit, după cum relatează chiar el: „Cred că am avut parte de cea mai fericită și mai norocoasă viață. Poate asta se întâmplă pentru că nu m-am așteptat niciodată la mai mult decât am obținut… Iar când au venit ciocnirile am simțit că nu este o surpriză. Știam mereu că viața era așa, plină de minuscule pentru cei care merită și pentru cei care nu merită. “. S-a stins în data de 1 februarie 1966.

 

DICȚIONAR

Pseudonim- nume fictiv, imaginar folosit de o persoană

Neclintit-  care nu se mișcă, nu intervine nicio mișcare

Carieră- profesie, ocupație

Silențios- care nu produce zgomot

Romina  Crăciun

 

Sursa http://www.busterkeaton.org/aboutbuster

Sursa foto: skeeze de la Pixabay

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031