Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

1000 de liceeni participă la Urban Up! ateliere De-a arhitectura

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
1000 de liceeni participă la Urban Up! ateliere De-a arhitectura
Articole asemănătoare

Asociaţia De-a Arhitectura lansează un nou proiect, Urban Up!, dedicat liceenilor. Despre ce e vorba? Urban Up! Mediu construit pentru liceeni – conduce 1000 de liceeni din șapte orașe din România să înțeleagă și să își iubească orașele, să fie mai atenți la calitatea mediului construit, la valorile de patrimoniu, la felul în care locuim împreună spațiile orașelor. Liceenii sunt așteptați la 50 de ateliere susţinute de profesionişti ai mediului construit (arhitecţi, urbanişti, antropologi şi ingineri) începând cu luna septembrie 2017.

URBAN UP_banner

Astfel, scopul proiectului Urban Up! este de a trezi interesul liceenilor asupra orașului. Mai mult,  perspectiva liceenilor asupra mediului construit trebuie conteze, de aceea,  la finalul proiectului, rezultatele participarii la ateliere vor fi prezentate actorilor locali relevanți din fiecare oraș, dar și online, pe pagina proiectului, pentru a servi drept referință, în viitor, pentru activități legate de oraș derulate în licee sau în afara lor.

Atelierele de arhitectură sunt gratuite și vor fi organizate la final de săptămână în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara. Ele vor fi susţinute pe baza unor scenarii educaţionale scrise de specialişti din reţeaua De-a arhitectura.

Asociaţia De-a Arhitectura a fost înfiinţată formal în ianuarie 2013 de către şase arhitecţi şi îşi propune o îmbogăţire a culturii arhitecturale şi urbane a societăţii româneşti actuale prin educaţia copiilor care sunt şi „formatori de opinie” ai părinţilor lor.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728